Mία εξαιρετική Rioja αποτελούμενη από Tempranillo 87%, Graciano 6%, Mazuelo5% και Garnacha 2%, που προέρχονται από το Ygay Estate: 3.000 στρέμματαα αμπελώνων που περιβάλλουν το οινοποιείο στο νοτιότερο σημείο της Rioja Alta. Το υψόμετρο κυμαίνεται από 320 έως 485 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 8 ημέρες με συχνό σπάσιμο καπέλου και ανακύκλωση του χυμού. Μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλι και 18 μήνες ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πριν κυκλοφορήσει παραμένει 12 μήνες στο μπουκάλι. Χρώμα φωτεινό κόκκινο με μωβ ανταύγες και στη μύτη, αρώματα φρέσκων κόκκινων μούρων και μπαχαρικών. Στο στόμα κομψό, συνδυάζει την πολυπλοκότητα και την λεπτότητα με ενσωματωμένες τανίνες και ισορροπία, φρουτώδες μαζί με ορυκτό και μπαχαρένιο χαρακτήρα. Μακρά έντονα φρουτώδης επίγευση.
Tο Mouchao Tinto αποτελείται κυρίως από Alicante Bouschet και μια μικρή ποσότητα Trincadeira. Έχει πραγματοποιήσει την οινοποίηση του σε lagares, τσιμεντένιες γούρνες και έχει παλαιώσει σε δρύινες δεξαμενές των 5000 λίτρων για 24 μήνες. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα μαύρης σταφίδας ,μαύρου πιπεριού, cassis, μαύρων φρούτων, ευκάλυπτου και βοτάνων. Mέτριο+ σώμα, μέτριες τανίνες και ισορροποιημένη οξύτητα.
Médoc είναι αρκετά ισορροποιημένα με αρωματικό χαρακτήρα όπως κεράσι, κασσίς,γήινες νότες και διαθέτουν μέτριο σώμα και τανικότητα.
Το La Vizcaína El Rapolao του κορυφαίου οινοποιού Raul Perez αποτελείται κυρίως από Mencia και κάποια ποσοστά Grenache και Bastardo. To κρασί ζυμώνει σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές και ωριμάζει σε βαρέλι για 12 μήνες.